Hans Verbrugghe van Immo Verbrugghe is sponsor van het eerste uur en sponsort VC Artevelde al sinds het eerste seizoen 2008-2009. Hans is steeds aanwezig op onze evenementen en draagt Artevelde een warm hart toe. Als je je huis wil verkopen of op zoek bent naar een huis, spreek dan zeker eens met Hans Verbrugghe.

IWAS is een platform voor geüpcyclede producten en herwerkt afval tot toffe gebruiksobjecten. Ze doen niet aan liefdadigheid, maar tracht mensen sterker te maken. Daarom gaat hun opbrengst naar duurzame creatie van jobs en naar organisaties die upcyclen. Ze trachten lokale, werkloze gemeenschappen op te leiden en aan het werk te krijgen en ze trachten economische stimulansen te creëren die tot een duurzaam draagvlak leiden. Ze willen de cyclus van armoede en afval breken en bouwen mee aan een groenere toekomst. Drijvende kracht is Dries Moens (man van Kirsten van Kappa en Bèta). Op hun website staan heel wat originele en leuke producten die je aankopen en waarmee je anderen kan helpen. De producten kunnen ook een verschillende oorsprong hebben: IWAS a billboard, IWAS a bottle, IWAS a plastic bag, IWAS a tyre,… En daarmee is de naam hopelijk ook wat verduidelijkt…

Coor is één van de toonaangevende leveranciers van facilitaire diensten in Scandinavië en biedt alle diensten die nodig zijn om een bedrijf soepel en efficiënt te laten werken. Ze creëren oplossingen voor gebouwen en kantoren waardoor hun klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Coor begeleidt u ook tijdens uw renovatie, verbouwings- of nieuwbouwproject en ondersteunt u op het vlak van ontwerp samen met uw architect, maakt budget op en begeleidt u in de uitvoeringsfase, zowel op technisch als financieel vlak. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte productie- of werkomgeving aan te bieden.

MatchID ontwikkelt beeldverwerkingssystemen die een antwoord bieden op vragen zoals: Hoe sterk vervormt een brug wanneer er een trein over rijdt? Wat is de impact op mijn fietsframe wanneer ik over kasseien donder? Hoe buigen de vleugels van een F16 door? Wat is de veerkracht van mijn schoenzool tijdens het lopen? Is een stent nog functioneel? Gesofisticeerde camera’s gecombineerd met intelligente software geeft een waaier aan informatie voor klanten operationeel in heel diverse sectoren (automobiel, luchtvaart, biomedisch, sportkledij, transport, …). MatchID is het bedrijf van Pascal Lava (man van Sylvie van Kappa en Bèta). MatchID bekijkt de deformatie van materialen aan de hand van beeldvormingstechnieken en dit maakt het mogelijk om het lokale mechanische gedrag van zowel materialen als constructies te beoordelen en te valideren.

VC Artevelde heeft haar bankrekening bij VDK kantoor in Melle bij Chris Van Cauwenberghe. Als wederdienst en blijk van sympathie sponsort hij VC Artevelde alle vele jaren.